« Forrige Til hovedoversikt Neste »

 

Flamme detektor fra Spectrex modell SharpEye

Spectrex lager IR linje gass detektorer og optiske flamme detektorer.

Spectrex flammedetektorer er velkjente i det norske markedet. Når det gjelder flammedetektorer, består spekteret av IR, IR3, UV, UV/IR detektorer. I tillegg produserer Spectrex også CCTV flamme detektorer, som bl.a. ble valgt av Statoil på Snorre A plattformen. Spectrex sin IR linje gassdetektor er immun mot falske alarmer fra slikt som sollys og tåke. Linje detektorene er en av markedets mest kompakte linje gassdetektorer med integrert Exe terminerings del.

Flere store oljeselskap har testet og godkjent både flamme og linje gassdetektorene fra Spectrex for sine fremtidige oppgraderinger og nye prosjekter.

Spectrex gassdetektor modell SafEye Norge

Spectrex sin nye serie 40/40 flammedetektorer er en komplett serie av flammedetektorer for de fleste type branner, inkludert hydrogen branner. 40/40 serien har alle de anerkjente og nødvendige godkjennelser som kreves rundt om i verden for denne type produkt. Serien har Ex godkjennelser fra ATEX, UL, CSA, IECEx og FM, i tillegg har den marine godkjennelse fra DNV og SIL 2 godkjennelse fra TUV. Alle detektorene leveres med oppvarmet opptikk, 316ss eller aluminiums kapsling med integrert Exe koblings del og med 4-20mA og HART utgang.

40/40 detektorene leveres med 5 års garanti! SafEye Quasar 900 IR linje gassdetektoren er den nye kompakte linje gassdetektoren fra Spectrex med en sikt linje opp til 200 meter. Detektoren er sertifisert for bruk i Ex sone 1-områder til ATEX, IECEx , FM og FMC standarder. Sender og mottaker leveres hver i en solid 316L rustfri kapsling. Både transmitter og sender er EExd sertifisert med egen integrert EExe koblingsdel. Videre er detektoren SIL 2 godkjent av TUV og marine godkjent av DNV.

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info: 

www.spectrex.net/en-us