«Forrige Til hovedoversikt Neste»

 

Gass-detektor MSA Ultima X5000 Forhandler Norge

MSA ble etablert i 1914 og er i dag en av de største produsentene av personlig verneutstyr, bærbare gass målere, faste gass detektorer og små og mellomstore gass kontroll paneler. Deres produkt er i samsvar med norske krav.

MSA tilbyr et bredt utvalg av faste gass detektorer for deteksjon av de aller fleste type gasser. Dette gjelder bl.a. for å detektere brennbare gasser, giftige gasser og oksygen mangel. Deres detektorer er avanserte detektorer som bl.a. er basert på elektrokjemisk, katalytisk, metall oksid, foto akustisk, infra-rød og akustisk teknologi.


MSA tilbyr et komplett utvalg av bærbare gass detektorer for tidlig varsling hvor det er fare for brennbare eller giftige gasser.

MSA Gassdetektor Ultima X5000 Forhandler NorgeDeres nye Evolution 6000 TIC er det mest avanserte og robuste varmesøkende kamera som noensinne er bygget av MSA . Nye og forbedrede funksjoner inkluderer overlegen billedkvalitet, lav vekt, laserpeker, integrert video-/bildefangst og integrert trådløs videooverføring.

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info: 

www.msasafety.com