«Forrige Til hovedoversikt Neste»

 

Laser linje gass detektor Senscient forhandler Norge

Senscient avanserte laser linje gassdetektorer.

Senscient, som nå en del av den verdensomspennende produsenten av sikkerhets utstyr MSA, ble grunnlagt i 2004 av Mr Lee Richman.
Med den forbedrede laser teknologien som Senscient har utviklet og bruker på sine nye laser linje gassdetektorer, kalt ELDSTM (Enhanced Laser Diode Spectroscopy) kombinert med den patenterte SimuGasTM test funksjonen til Senscient, får vi en meget stabil detektor med en meget høy tilgjengelighet.

Laser linje gass detektor for luft-/ventilasjon-inntak forhandler Norge

Senscient ELDSTM laser linje gassdetektorene detekterer en mengde giftige og brennbare gasser helt ned i PPM nivå. I tillegg kan den også leveres i en kombinert enhet som detekterer både metan og H2S.

Senscient laser linje gassdetektoren tåler opp til 95% sikt reduksjon uten å gå i feil !

Leveres med robust 316L kapsling med 4-20mA & HART utgang til kontroll systemet. Laser detektoren detekterer gass i avstand fra 0,5 til 200 meter.

Se rapport med svært gode driftserfaringer med betydelig forbedring i sikkerhet, pålitelighet og prosess oppetid med Senscient ELDSTM linje gassdetektorer på Terra Nova FPSO: rapport driftserfaringer laser linje gassdetektor med høy prosess oppetid uten produksjon nedstenging.
Video om erfaringene og utprøvingen på Terra Nova FPSO (varighet ca 1 min).

Senscient ELDSTM Cross Duct for ventilasjons kanal kan detektere brennbare gasser på avstand fra 0,5 meter til 5 meter. Detektorene er svært følsomme og kan ha et målområde på 0-10% LEL med en responstid på 1 sekund (T90=1sekund). I tillegg har Senscient laget en modell kalt Ventilation Zone, som har de samme gode egenskapene som Cross Duct modellen, men Ventilation  Zone modellen kan monteres i åpne områder foran luft kanaler eller større dører inn til sikkert område.
Vi har også en god og enkel løsning for rens av linser på gassdetektorer montert på ventilasjonskanaler offshore - se mer info.

Video hvilke gasser kan detekteres og hvordan gassdetektoren og teknologien i Senscient ELDSTM virker (2 min).

Video om hvilke kjente utfordringer og problemer Senscient ELDSTM laser linje gassdetektorer takler og hvordan de teknisk løser dette (3 min).

Video hvordan justere Senscienet ELDSTM laser linje gassdetektor (4 min).

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info:

www.senscient.com