«Forrige Til hovedoversikt Neste»

 

Laser linje gass detektor Senscient forhandler Norge

Senscient ble grunnlagt i 2004 av Mr Lee Richman, som har jobbet over 20 år med utvikling av gass detektorer. Senscient er et ISO 9001-registrert selskap som sysselsetter et meget erfarent team av høyt kvalifiserte ingeniører til å designe avanserte laser linje gass detektorer.

Med den forbedrede laser teknologien som Senscient bruker på sine nye laser linje gass detektorer, kalt ELDSTM (Enhanced Laser Diode Spectroscopy) kombinert med den patenterte SimuGasTM test funksjonen til Senscient får vi en meget stabil detektor, med en meget høy tilgjengelighet.

Laser linje gass detektor for luft-/ventilasjon-inntak forhandler Norge

Senscient ELDSTM laser linje gass detektorene detekterer en mengde giftige og brennbare gasser helt ned i PPM nivå. I tillegg kan den også leveres i en kombinert enhet som detekterer både metan og H2S.

Senscient laser linje gass detektoren tåler opp til 95% sikt reduksjon uten å gå i feil!

Leveres med robust 316L kapsling med 4-20mA & HART utgang til kontroll systemet. Laser detektoren detekterer gass i avstand fra 0,5 til 200 meter.

Se rapport med svært gode driftserfaringer med betydelig forbedring i sikkerhet, pålitelighet og prosess oppetid med Senscient ELDSTM linje gass detektorer på Terra Nova FPSO: rapport driftserfaringer med laser gass deteksjon høy prosess oppetid uten produksjon nedstenging 
(Evt kort 54 sek intro video om utprøvingen på Terra Nova FPSO: http://www.senscient.com/IChemE_Award_Video.html )

Senscient ELDSTM Cross Duct for ventilasjons kanal kan detektere brennbare gasser på avstand fra 0,5 meter til 5 meter. Detektorene er svært følsomme og kan ha et målområde på 0-10% LEL med en responstid på 1 sekund (T90=1sekund). I tillegg har Senscient laget en modell kalt Ventilation Zone, som har de samme gode egenskapene som Cross Duct modellen, men Ventilation  Zone modellen kan monteres i åpne områder foran luft kanaler eller større dører inn til sikkert område.
Vi har også en god og enkel løsning for rens av linser på gassdetektorer montert på ventilasjonskanaler offshore - se mer info.

Se gjerne vidoe om hvilke kjente utfordringer og problemer Senscient ELDSTM laser linje gass detektorene takler og hvordan de teknisk løser dette (varighet litt under 5 min) på: http://www.senscient.com/Senscient_Vs_Others.html 
(Evt flere vidoer: se www.senscient.com - velg menypunktet "Multimedia".) 

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info:

www.senscient.com