« Forrige Til hovedoversikt Neste »

 Magnetrol forhandler distributor Norge Norway

Nivåmåling instrument tank ultrasonic level transmitter radar sensor Norge Magnetrol

Magnetrol har et stort utvalg av innovative nivå og flow transmittere samt nivåbrytere.

Magnetrol er en av verdens største produsenter av nivåmålingutstyr for prosess applikasjoner og i deres produkt spekter inngår blant annet "Guided Wave Radar" nivå transmitter.

De har produkter innenfor de fleste nivåmåling prinsipper og er kanskje mest kjent for sin magnetiske kobling på nivåbrytere. Magnetrol var den første som i 1998 lanserte en lav effekt nivåtransmitter type "Guided Wave Radar" som kan drives av en to leder IS krets. EclipseTM "Guided Wave Radar" kan nå leveres både for topp nivåmåling og interface væske/væske nivåmåling i tank. Denne type måler for tank er nå levert til de fleste nye og eksisterende prosjekter offshore. GWR må ikke forveksles med luftbåren radar som har et helt annet anvendelses område og tekniske begrensninger ved nivåmåling.

Ved valg av Magnetrol Guided Wave Radar får du tilgang på det beste produktet i markedet og muligheter for å løse selv de vanskeligste applikasjoner.
Både Norsok I-001 samt TR 3032 anbefaler "Guided Wave Radar" måleprinsippet.

Magnetrol sitt produktspekter gir også tilgang til ultralyd, radar, termisk, kapasitiv, magnetisk,
displacer og flottør brytere eller transmittere for nivåmåling.

Magnetrol Level measurement transmitter Nivåmåling distributor Norway NivåmålingAurora er en magnetisk "level gauge" i kombinasjon med en "guided wave radar". Dette gir deg en svært kompakt løsning dersom du har liten plass og begrenset mulighet for tilgang på flens tilkoblinger.Det kan også nevnes at Magnetrol produserer "standpipe" skreddersydd for din tank.

Det kan også leveres flow brytere og transmittere basert på termisk måleprinsipp.
Alle Magnetrols produkter leveres for klassifiserte områder og er tilpasset for røffe applikasjoner.

Produktene er benyttet gjennom mange år både for offshore og onshore installasjoner i Norge, og har en betydelig referanse liste både nasjonalt og internasjonalt.

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info:

www.magnetrol.com