« Forrige Til hovedoversikt ventiler Neste »

Reguleringsventil Spjeld butterfly BHGE Masoneilan (Dresser Baker Hughes) Forhandler Norge Håland Instrumentering AS

Masoneilan reguleringsventiler Consolidated sikkerhetsventiler fra BHGE

Om BHGE´s Masoneilan reguleringsventiler og Consolidated sikkerhetsventiler:

BHGE tilbyr fullt spekter av Masoneilan (tidligere Dresser) reguleringsventiler / kontrollventiler og Consolidated sikkerhetsventiler med over 100 års ekspertise relatert til ventildesign, materialvalg og kontrollsystem grensesnitt.

Vi leverer reguleringsventil- og sikkerhetsventil-løsninger som hjelper til å øke sikkerheten og oppetiden ved å levere vedlikeholdsvennlige produkter, diagnose software og service. Og har et globale nettverk med Masoneilan og Consolidated autoriserte reparasjonssenter (MARC og GTC) og deres fabrikktrente feltservice teknikere som kan utføre sertifisert støtte, inkludert originale reservedeler, service på plassen, praktisk opplæring og analyse - også etter at utstyret er satt i drift. Dette vil sikre dine verdier innen energi, olje og gass (inkl offshore), raffinering, petro kjemi og kjemisk prosess industri.

Håland Instrumentering tilbyr også overtrykksbeskyttelse i rørledningsystemer med BHGE Flexflo 887
(tidligere Grove) ventilløsning for beskyttelse av trykkbølger (water hammer) og overtrykkSRV Sikkerhetsventil fra BHGE Consolidated Forhandler i Norge.

BHGE åpnet i 2014 sitt europeiske Technology Solutions Center for olje og gass i vårt nabolag Dusavik - Stavanger.
Med interaktive digitale skjermer, live demonstrasjoner, produkter og skalamodeller i moderne trenings- og opplæringsfasiliteter for kunder og egne ansatte.
Hvor vi også finner BHGE Masoneilan reguleringsventiler og BHGE Consolidated sikkerhetsventiler.

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info:

 Reguleringsventiler: www.valves.bhge.com/masoneilan                     Sikkerhetsventiler: www.valves.bhge.com/consolidated