Om oss

Håland Instrumentering AS ble etablert i 1999 av Terje Håland. Og en stor andel av kollegaene i Håland Instrumentering AS har jobbet i samme team over 25 år.

Våre ansatte er hovedverdien i selskapet. 
Alle ansatte har opplæring og lang erfaring innen sitt felt. Dette er bl.a. ingeniører med mange års bakgrunn fra salg og produktansvar innen generell feltinstrumentering, brann & gass felt utstyr og ventiler. Vi deler gjerne vår produktkompetanse og markedskunnskap innen fagområdene piping, prosess, instrumentering, teknisk sikkerhet og mekanisk med deg som kunde.

Vi kan også bidra til gjennomføring av mindre prosjekter innenfor våre fagområder. Mer info.

Vi tilbyr også faglige kurs med våre eksperter innen:
- Nivåmåling
- Ventiler
- Brann- og Gassdeteksjon
Ta kontakt for mer informasjon.

  Bygg Håland Instrumentering AS, Dusavik

Visjon
Håland Instrumentering AS skal være den foretrukne leverandøren i Norge av detektorer til brann og gass, utvalgte ventiler og feltinstrumenter i våre utvalgte markeder.

Ved at vi som utstyrsleverandør leverer komponenter til norske systembyggere, produsenter og sluttkunder – som gjør at de kan bygge og vedlikeholde komplette enheter med rett kvalitet og pris.

Forretningsstrategi
Ha kunnskapsrike og motiverte medarbeidere, som igjennom sin oppfølging gir kunden opplevelse av at vi gir en merverdi som kunden tjener på. 

 

 

 

 

 

  Achilles - Leverandør nr. 24581
Håland Instrumentering AS ble kvalifisert av olje- og operatørselskapenes felles kvalifikasjonsordning for leverandører - Achilles i august -99

Kvalitetssikring
Håland Instrumentering AS er sertifisert i henhold til kvalitets-sikringssystemet ISO9001:2015.

Helse, miljø og sikkerhet
Håland Instrumentering AS har etablert regler for HMS som er i.h.t. norsk lov.