« Forrige Til hovedoversikt Neste »

Rüeger er en Sveitsisk kvalitets produsent av  temperatur instrumenter  for lokal avlesning samt
temperatur transmittere for fjernavlesning innen industrielle applikasjoner.

Temperatur transmitter Thermo lomme Termometer fra Rueger Forhandler Norge

Rüeger ble grunnlagt i 1942 og gjennom disse årene har de opparbeidet en betydelig kompetanse som gjør at de i dag møter nasjonale og internasjonale standarder. Rüeger er for mange en kjent aktør i det norske offshore og onshore markedet gjennom de siste 25 årene med sine bimetall termometer.

Rüeger sine produkter er godt kjent, til og med av sine konkurrenter, for å være den som leverer de mest pålitelige og nøyaktige instrumentene i markedet. Hver sensor eller termometer blir kalibrert før de forlater fabrikken i Sveits. Den omfattende kontroll og test Rüeger gjennomfører i sin produksjon er med på å garantere en jevn kvalitet og lang levetid på instrumentene.

Rüeger leverer et bredt spekter av bimetall termometer av ulike dimensjoner, materialer og tilkoblinger som kan tilpasses enhver applikasjon.
Sensorer for måling av temperatur kan være  RTD eller Thermocouple.
Koblingshusene leveres i forskjellige materialer, usertifisert eller  ATEX  EEx sertifisert, med eller uten transmitter. 
Det inngår også et komplett program for termolommer. Disse kan være skrudde eller flenset, og leveres i de fleste maskinerbare materialer.  

Produktet er benyttet gjennom mange år både for offshore og onshore installasjoner i Norge, og har en betydelig referanseliste både nasjonalt og internasjonalt.

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info:

www.rueger.com