H2 Hydrogenproduksjon, transport og fylling

Publisert: 22.11.2021

Produktløsninger for hydrogenproduksjon, transport av hydrogengass, green systems for naturgass som drivstoff

Produktløsninger tilpasset hydrogenproduksjon, transport og fylling av hydrogengass.
Fra anerkjente produsenter med flere tiårs erfaring og ekspertise i å levere konkurransedyktige produktløsninger med teknologi som fungerer:


Flow-massemåling hydrogen

Mengdemålere – Flowmeter
Når hydrogen overføres med svært høyt trykk, høye hastigheter og ved varierende temperaturer til lagring og fylling av f.eks. hydrogenbiler. På en nøyaktig og pålitelig måte.
Rheonik som en av pionerene har fortsatt de mest pålitelige flowmålere for H2. I et stort utvalg som er utprøvd i installasjoner verden over. I «green systems» med drivstoff som fornybar grønn energi til bl.a. hydrogenbiler.
– Mer info om bruk av masseflowmeter i hydrogen og karbon prosesser.
– Mer info om H2 fyllestasjoner for hydrogen fylling av bl.a. hydrogenbiler med Rheonik flowmeter.
– link vår nettside med Rheonik coriolis flow meter.

Hydrogen H2 produksjon fornybar energi green systems measurement flow meter drivstoff hydrogenbil Rheonik coriolis mass measurement

Høytrykksventiler og utstyr for hydrogen

For hydrogenproduksjon, transport og fylling. Med ventiler for svært høye trykk fra Nova Swiss. I tillegg til tubing, fittings og adapter.
Nova Swiss er markedsleder på sitt område med kvalitetsløsninger av høytrykkskomponenter for hydrogen til drivstoff i form av fornybar energi til både hydrogen biler, busser, lastebiler, tog og skip.
– Mer info om hydrogen produkter til produksjon, transport og fylling fra Nova Swiss her.
– Mer info med eks. bruksområder for hydrogen i brosjyre.
– link vår nettside med Nova Swiss høytrykksventiler og fitting.

Hydrogen produksjon fornybar energi valve solenoid Nova Swiss green systems drivstoff hydrogenbil ventil solenoid

Reguleringsventiler (cryogenic) og sikkerhetsventiler for hydrogen

Ventiler for sikker og effektiv hydrogenproduksjon, gjøre hydrogen flytende, lagring, transport og fylling med minst mulig utslipp av grønn og fornybar energi.
Med BH Masoneilan og Consolidated store utvalg av ventiler og materialer til ulike prosesser, trykk og temperaturer inkl. nedkjølt flytende hydrogen (cryogenic valves) blir krevende prosesser trygge og effektive.
– Mer info i artikkel om bl.a. hva bør ta hensyn til ved valg av reguleringsventiler til hydrogenproduksjon, se sidene 54 – 58 i magasinet «Hydrocarbon Engineering», febr 2022.
– Mer info i brosjyre om ulike ventiler og bruksområder for hydrogen.
Linker vår nettside med:
reguleringsventiler Masoneilan
sikkerhetsventiler Consolidated

Hydrogen produksjon Masoneilan control valves cryogenic ventil valve fornybar energi green systems drivstoff hydrogenbil ball globe gate valves 41005 model Consolidated Dresser safety valve sikkerhetsventil

Kryogeniske kuleventiler for hydrogen

Velan ABV har kryogniske kuleventiler (side-entry ball valves) for ekstremt lave temperaturer og kryogiske / croygenic applikasjoner.
Med en design som minimerer energitapet og beskytter ventilen mot funksjonsfeil.
– Mer info om kryogeniske side entry ball valves / kuleventiler her.
– link vår nettside med Velan ABV kuleventiler.

Hydrogen produksjon Velan valves cryogenic ventil valve fornybar energi green systems drivstoff hydrogenbil ball globe gate valves

Gass- og flammedetektorer

MSA har et svært bredt utvalg av faste gass detektorer for deteksjon av de aller fleste type gasser. Inkludert Hydrogen H2. For en sikker og effektiv hydrogen produksjon, lagring, transport og fylling.

MSA sine detektorer er avanserte detektorer som bl.a. er basert på elektrokjemisk, katalytisk, metall oksid, foto akustisk, infra-rød og akustisk teknologi.

F.eks:
Gassdetektoren MSA ULTIMA X5000:
– Mer info i video MSA ULTIMA X5000 avansert og brukervennlig punkt gassdetektor for gasslekkasjer.
– link vår nettside med MSA gassdetektorer og gassdetektor systemer, faste og mobile.

Gassdetektor Hydrogen produksjon fornybar energi hydrogen H2 gas leak detector green systems drivstoff hydrogenbil MSA ULTIMA-X5000 Sensor

Kontakt oss om hvilke behov dere har og om vi kan ha de ønskede produktløsningene for hydrogenproduksjon, lagring, transport og fylling:
T: 51 71 97 00
E: post@hi-as.no eller direkte til de produktansvarlige.

Del på: