Om oss

Håland Instrumentering Forhandler reguleringsventiler Brann-og gassdetektorer nviå og flowmåling m m Kontor- og lagerbygg.

Våre ansatte har opplæring og lang erfaring innen sitt felt. Bl.a. ingeniører med mange års bakgrunn fra salg og produktansvar i feltinstrumentering, brann & gass og ventiler.

Håland Instrumentering AS ble etablert i 1999 av Terje Håland. Og en stor andel av kollegaene i Håland Instrumentering AS har jobbet i samme team over 30 år.

Våre ansatte er hovedverdien i selskapet. 
Alle ansatte har opplæring og lang erfaring innen sitt felt. Dette er bl.a. ingeniører med mange års bakgrunn fra salg og produktansvar innen generell feltinstrumentering, brann & gass felt utstyr og ventiler.
Vi deler gjerne vår produktkompetanse og markedskunnskap innen fagområdene piping, prosess, instrumentering, teknisk sikkerhet og mekanisk med deg som kunde.

Vi kan også bidra til gjennomføring av mindre prosjekter innenfor våre fagområder. Mer info.

Vi tilbyr også faglige kurs med våre eksperter innen:
– Nivåmåling
– Ventiler
– Brann- og Gassdeteksjon
Ta kontakt for mer informasjon.

Visjon
Håland Instrumentering AS skal være den foretrukne leverandøren i Norge av detektorer til brann og gass, utvalgte ventiler og feltinstrumenter i våre utvalgte markeder.

Ved at vi som utstyrsleverandør leverer komponenter til norske systembyggere, produsenter og sluttkunder – som gjør at de kan bygge og vedlikeholde komplette enheter med rett kvalitet og pris.

Forretningsstrategi
Ha kunnskapsrike og motiverte medarbeidere, som igjennom sin oppfølging gir kunden opplevelse av at vi gir en merverdi som kunden tjener på. 

Hvorfor velge oss?

Kontakt oss

Kvalitetssikring
Håland Instrumentering AS er sertifisert i henhold til kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 : 2015.

EPIM
Leverandør nr. 24581
Håland Instrumentering AS er registrert som Magnet JQS leverandør.

Helse, miljø og sikkerhet
Håland Instrumentering AS har etablert regler for HMS som er i.h.h.t. norsk lov.

Håland Instrumentering Forhandler reguleringsventiler Brann-og gassdetektorer nviå og flowmåling m m Kontor- og lagerbygg.
Tangen 12 – Dusavik basen (nord), 4072 Randaberg

Del på: