Pressemelding: ny forhandler GE Masoneilan og Consolidated ventiler

Publisert: 13.11.2013

Valgt som norsk forhandler.

PRESSEMELDING

Håland Instrumentering AS er blitt valgt som forhandler av
GE´s Masoneilan og Consolidated sine produkter i Norge

Produktene er en del av GE sitt produktspekter innen ventiler og vil bli markedsført av Håland Instrumentering AS i Norge. For å kunne gi markedet service på produktene vil vårt personell og organisasjon bli sertifisert som et MARC senter i fremtiden.

GE tilbyr fullt spekter av Masoneilan kontroll ventiler og Consolidated sikkerhets ventiler med over 100 års ekspertise relatert til ventil design, material valg og kontroll system interface. 

Masoneilan reguleringsventil kontrollventil

Sikkerhetsventil PSV Consolidated tidligere Dresser Forhandler

Vi leverer ventil løsninger som hjelper til å øke sikkerheten og oppetiden ved å levere vedlikeholdsvennlige produkter, diagnose software og service. Vårt globale nettverk med Masoneilan og Consolidated autoriserte reparasjons senter (MARC og GTC) og deres fabrikk-trente felt service teknikere kan utføre sertifisert støtte, inkludert originale reserve deler, service på plassen, praktisk opplæring og analyse, etter at utstyret er satt i drift. Dette vil sikre dine verdier innen energi, olje og gass, raffinering, petro kjemi og kjemisk prosess.

Håland Instrumentering AS (HI-AS)

Håland Instrumentering AS fokuserer på produkter og løsninger innenfor feltinstrumentering og automasjon i det norske olje og gassmarkedet samt landbasert industri.

Det er våre ansatte som danner teamet, og er hovedverdien i selskapet. HI-AS er et profesjonelt selskap innen sitt område og vil kunne tilby kreative fremtidsrettede løsninger. Alle ansatte har opplæring og lang erfaring innen sitt felt. Dette er ingeniører med mange års bakgrunn fra salg og produktansvar innen feltinstrumentering som gjennom tidligere posisjoner har fått med seg en betydelig produkt kompetanse og markedskunnskap.

For mer informasjon: www.hi-as.no

Del på: