Sprengblikk for overtrykksbeskyttelse fra CDC

Publisert: 19.05.2014

Pressemelding: Welded Muffled Plug rupture disc assembly fra Continental Disc Corporation / CDC.

Continental Disc Corporation annonserer:
WMP™ Welded Muffled Plug Rupture Disc Assembly

Continental Disc Corporation (CDC) er en av verdens største produsenter av spreng blikk for overtrykks beskyttelse. Disse kan leveres fra de minste skrudde enhetene til store paneler som beskytter store siloer eller tanker både for vakuum og trykk.

Vanligvis blir sprengblikk montert mellom holdere noe som kan gjøre dem følsomme for momentet de kan bli utsatt for, spesielt for de mindre som blir skrudd inn i gjengede tilkoblinger. Med denne enheten blir sprengblekket sammen med holderen sveist på en gjenget nippel. WMP™ Rupture Disc Assembly er en engangsbruk enhet som er skrudd inn i et trykkutsatt system. Disken er utformet for å avlaste trykket i prosessmediet i en over trykket tilstand for å beskytte utstyr, personell og miljøet for katastrofal svikt av trykkutstyr eller -system. Den er designet for applikasjoner hvor utslippet til atmosfæren ved brudd er akseptabelt.

WMP™ Rupture Disc Assembly er en enhet hvor selve sprengblekket i metall er sveiset til en gjenget nippel sammen med holderen. Nippelen har et sekskantformet hode med seks hull i siden av sekskanten for å fordele og spre utluftingen ved brudd på spreng blikket. Spreng blikket med holder er helsveist til nippelen for å gi en bobletett tetning. Disse sprengblekkene er laget for å brukes i en gjengede porter.

Fordeler med den nye WMP ™ Rupture Disc Assembly inkluderer enkel installasjon, ikke sensitiv til dreiemoment under montasje, sveiset for å sikre bobletett, og at dette er et engangsbruk enhet som kastes etter eventuell brudd på spreng blikket.

Den svært allsidige WMP™ Rupture Disc Assembly er tilgjengelig med et stort spekter av sprengtrykk brast trykk og temperaturer, og kan brukes i et bredt spekter av applikasjoner i mange ulike bransjer, inkludert:

Hydrauliske applikasjoner
Aktuatorer, Akkumulatorer, Pumper, A/C Systemer, Bremse systemer, Høytrykksvaskesystemer

Pneumatiske applikasjoner
Aktuatorer, Akkumulatorer, Test enheter, A/C Systemer, Indikator panel beskyttelse, Prøve- Gass sylinder, Overfyllings beskyttelse

Håland Instrumentering AS (HI-AS)

Håland Instrumentering AS fokuserer på produkter og løsninger innenfor feltinstrumentering og automasjon i det norske olje og gassmarkedet samt landbasert industri.

Det er våre ansatte som danner teamet, og er hovedverdien i selskapet. HI-AS er et profesjonelt selskap innen sitt område og vil kunne tilby kreative fremtidsrettede løsninger. Alle ansatte har opplæring og lang erfaring innen sitt felt. Dette er ingeniører med mange års bakgrunn fra salg og produktansvar innen feltinstrumentering som gjennom tidligere posisjoner har fått med seg en betydelig produkt kompetanse og markedskunnskap.

Ta kontakt på tlf 51 71 97 00 eller post@hi-as.no for mer informasjon.

 

Del på: