Statuslys, manuelle meldere, høyttalere og horn

MEDC manuell melder brann flamme alarm akustisk Manual call point fire beacon sounder Flammedetektor Cooper Eaton Fremhevet

Alarm-, signal-, kontroll-, og varslings-enheter med statuslys, manuelle meldere, høyttalere og horn til bruk hvor det er fare for eksplosjon p.g.a. av brennbare gasser.
Mer info nedenfor.

MEDC Manuell melder brann flamme alarm akustisk Manual call point fire beacon sounder Flammedetektor Eaton Cooper MEDC Logo

MEDC har designet og produsert alarm-, signal-, kontroll-, og varslings-enheter siden 1975.

Disse er spesielt utviklet for tøffe miljøforhold, hvor det er fare for eksplosjon på grunn av brennbare gasser både offshore og onshore .
MEDC er markedsleder innen sitt felt og har et omfattende utvalg av manuelle meldere, alarm lys, alarm horn, status lys, høyttalere og andre alarm enheter. Disse produseres for tøffe omgivelser og leveres i rustfri utførelse, i aluminium eller i GRP utførelse.

MEDC har per i dag ca. 100 modeller som hver kan fås I et utall av varianter. Enhetene har alle de nødvendige godkjenningene slik som ATEX/CENELEC, UL, ULC, CSA, FM, SGS, GOST R & K, INMETRO, Chinese (CQST), PTB and IECEx.

MEDC manuell melder brann flamme alarm akustisk Manual call point fire beacon sounder Flammedetektor fra Cooper Eaton
Manuell melder brann MEDC

Gjennom sitt store verdensomspennende nettverk har MEDC tilegnet seg kunnskap om de forskjellige lokale regler og retningslinjer rundt om i verden, inkludert Norge. MEDC som er en del av Cooper Safety divisjonen sysselsetter rundt 180 personer og er lokalisert i Sutton Ashfield, Nottingham i Storbritannia.

MEDC manuell melder akustisk brann flamme alarm Manual call point fire beacon sounder Flammedetektor Cooper Eaton
Kombialarm CU1 MEDC

Ta kontakt med Håland Instrumentering: 51 71 97 00 eller post@hi-as.no

Mer info: www.coopermedc.com

Til hovedoversikt Brann- og gassdetektorer.

Del på: